Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Συσκευές Εξωτερικού χώρου καύσης Πέλλετ

Σόμπες Pellet Αέρα



Οι σόμπες πέλλετ αέρα είναι σχεδιασμένες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να ζεσταίνουν οικολογικά και να κάνουν οικονομία στην ενέργεια. Η σόμπα pellet μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς δυσκολία σε σπίτια ή διαμερίσματα με μικρή καμινάδα.Οι διακοσμήσεις των σομπών pellet, από ατσάλι, κεραμικό και ηφαιστιακή πέτρα, εγγυώνται μια μεγάλη αισθητική παρουσία και μια προσαρμοστικότητα σε περιβάλλον παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο.Η μεγάλη αυτονομία θέρμανσης και ο αυτοματοποιημένος εβδομαδιαίος προγραμματισμός είναι λεπτομέρειες που κάνουν τις σόμπες pellet μοναδικές και ασύγκριτες.

Λειτουργία Σόμπας Pellet Αέρα



Α. Ρεζερβουάρ Καυσίμου Pellet



B. Κοχλίας Τροφοδοσίας Pellet


C. Μοτέρ


D. Δοχείο Καύσης


E. Ηλεκτρική Αντίσταση


F. Βεντιλατέρ Εξαγωγής Καπνού


G. Εξαγωγή Καπνού


H. Πάνω περσίδα πρόσοψης αέρα θέρμανσης


I. Κάτω περσίδα πρόσοψης άερα θέρμανσης


L. Εξόδος αέρα Θερμοκρασίας για επικείμενο χώρο


M. Οθόνη




Σόμπες Pellet Νερού
 
Σόμπες pellet καλοριφέρ, για οικολογική θέρμανση και ενεργειακή οικονομία. Μια εξαιρετική πηγή μεγάλης αυτονομίας και πρακτικότητας. Προτείνονται σε διάφορα μοντέλα, διακοσμημένες από ατσάλι, κεραμικό ή ηφαιστιακή πέτρα, και κάνουν τις σόμπες pellet καλοριφέρ ακόμη πιο όμορφες και πρωτότυπες. Η σόμπα pellet καλοριφέρ ζεσταίνει όλο το σπίτι και παράγει ζεστό νερό για κάθε χρήση, τροφοδοτεί το δίκτυο θέρμανσης χρησιμοποιώντας τις ίδιες σωληνώσεις και σώματα. Υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης από απόσταση με κινητό τηλέφωνο ή μόντεμ στέλνοντας σήμα για τον προγραμματισμό της θέρμανσης. Εύκολες στην εγκατάσταση, με καμινάδα μόλις 8 cm διάμετρο, οι σόμπες pellet καλοριφέρ Edilkamin προτείνονται για διαμερίσματα και μεζονέτες χωρίς καμία παρέμβαση στα υπάρχοντα αρχιτεκτονικά σχέδια.
 
 
 
Η αρχή λειτουργίας των σομπών καλοριφέρ Evolution Line βασίζεται στην καύση pellet, με απόλυτα αυτοματοποιημένο τρόπο, ζεσταίνει νερό για τα σώματα που στη συνέχεια στέλνεται με τη βοήθεια κυκλοφορητή.
Ο καπνός της καύσης διαχειρίζεται από μια ηλεκτρονική πλακέτα που επιβλέπει όλη τη λειτουργία της σόμπας, με στόχο την κατανάλωση με υψηλή απόδοση.
1) Εξαγωγή ζεστού νερού


2) Επιστροφή ζεστού νερού


3) Έξοδος καπνών


4) Διπλός ανταλλάκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου